PELGRIMSKERK HAAMSTEDE

Gereformeerde kerk
in de Westhoek van Schouwen-Duiveland


welkom

Pelgrimskerk

Commissies en
Werkgroepen


Agenda en Diversen

Adressen en Contact


waar vind ik ...... ?

 

SISTERMEETING

SISTERMEETING IN DE STEIGERS   

Oproep aan alle vrouwen, die wel in zijn voor een uitje

De Sistermeeting is een aantal jaren terug ontstaan binnen de Christelijke Gereformeerde Kerk Haamstede met als doel de onderlinge contacten te versterken. Bij de organisatie is er wel altijd het idee geweest om -op termijn- buiten de muren van de kerk te treden om meer vrouwen te bereiken.

Wat is een Sistermeeting??  Een Sistermeeting is een gezellige ontmoeting met vrouwen! Naast een  gezellig samenzijn -denk hierbij aan een high-tea, een spreker of creatieve workshop- nemen we ook de ruimte om de opdracht uit te dragen die wij vanuit de Bijbel hebben gekregen: getuigen van de liefde van Christus! Dit kan op een ludieke of meer serieuze manier.

Inmiddels liggen de plannen er Ún is er een werkgroep actief met vrouwen uit verschillende kerken. De werkgroep bestaat uit: Annemarie Hanse, Annemarie Heijboer, Annette de Hoop, Nicolette Quant en Lianne Stouten. Deze dames komen allen uit Burgh-Haamstede en omstreken, zijn getrouwd, hebben kinderen en zijn actieve christenvrouwen. Daarnaast zijn ze stuk voor stuk behoorlijk creatief en staan ze te popelen om de schouders onder de Sistermeetings te zetten.

Een ontmoeting met onze zusters waar we nu alleen van kunnen zeggen dat jullie van harte welkom zijn met zus/vriendin/ buurvrouw/enz.

De eerstvolgende Sistermeeting is op
: vrijdag ???????    lees verder

Voor vragen kunnen jullie mailen naar sistermeetinghaamstede@*hotmail.com  neem e-mailadres over en verwijder *

of persoonlijk bij Annemarie Hanse of Annemarie Heijboer.

Met hartelijke groet,
Het Sistermeeting team