PELGRIMSKERK HAAMSTEDE

Gereformeerde kerk
in de Westhoek van Schouwen-Duiveland


welkom

Pelgrimskerk

Commissies en
Werkgroepen


Agenda en Diversen

Adressen en Contact


waar vind ik ...... ?

 
 

Bericht van het Bootcamp                    Volg ons op Facebook

                                                   Haamstede, 15-06-2018

Bootcamp BosniŽ nieuws

Ook dit jaar gaat er weer een groep jongeren op reis naar BosniŽ. Het vertrek staat gepland voor vrijdag op zaterdag 6/7 Juli en de terugreis met aankomst in Haamstede op maandagavond 16 Juli.

De groep zal bestaan uit 4 begeleiders en 12 jongeren. De jongeren hebben het afgelopen jaar, ieder op hun eigen manier, geld bijeen gezameld voor de reis en de projecten. Daarnaast zijn er vele giften binnen gekomen, alvast hartelijk dank hiervoor.
Ook de opbrengst van de kerstfair, koningsdag, een deel van de opbrengst van de rommelmarkt gaan richting BosniŽ voor het realiseren van de projecten.


Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de keuze voor de verschillende projecten. Welke projecten het zullen worden, willen wij u graag vertellen in de morgendienst van 1 Juli in de Pelgrimskerk waar wij tevens het licht van de paaskaars zullen meenemen. Ook zal dan bekend zijn op welk tijdstip de groep zal vertrekken vanaf de Pelgrimskerk.
Tijdens de reis en het verblijf kunt U de groep blijven volgen via onze Facebook-pagina. www.facebook.com/bootcampbosnie

Namens de jongeren en de stuurgroepleden.

Hartelijke groet namens Bootcamp

Wilt u ons financieel steunen dan graag op bankrekening: NL 49 RABO 0357 8007 45 van Diaconie Geref. Kerk Haamstede o.v.v. Bootcamp

U kunt ons volgen op Facebook

Een hartelijke groet van ons allen,