PELGRIMSKERK HAAMSTEDE

Gereformeerde kerk
in de Westhoek van Schouwen-Duiveland


Welkom

Pelgrimskerk

Commissies en
Werkgroepen


Agenda en Diversen

Adressen en Contact


waar vind ik ...... ?

 

Informatie bij de KERKDIENSTEN

Op weg naar een federatie willen we onze krachten bundelen. Vanaf 2016 zal dat in de diensten merkbaar zijn: Elke eerste zondag van de maand (m.u.v. juli en aug.) hebben we een gezamenlijke dienst met Burgh.
De ene maand in HK Burgh de andere maand in de Pelgrimskerk. zie het rooster

Let dus op waar de gezamenlijke dienst gehouden wordt!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Voorbeden in de zondagse dienst. 
Tijdens de gebeden na de verkondiging wordt voorbede gedaan voor de nood in de wereld, in de gemeente en in ons persoonlijk leven. U kunt als gemeente daartoe een voorbede aanvragen vr de dienst. In de gang van de zij-ingang hangt een bord met het "hart van God".
Gebeden die daarop worden bevestigd, kunnen in de dienst bij de voorbeden gebruikt worden. Het zijn gebedsintenties die iedereen mag doorgeven, zodat we als gemeente bij elkaar en bij de wereld om ons heen betrokken blijven.

Het gebed wordt zo een sterke roep om ontferming, maar ook het uitbrengen van dank voor en met de gemeente van Christus. Dat we dat mogen zien als kleine vonken van hoop, van licht in deze donkere wereld, want het Licht overwint!